Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninový tatarák

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nastrouhanou zeleninu, sýr a ořechy smícháme. Přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Přimícháme sojovou a worcesterskou omáčku, hořčici, olej a směs dochutíme tabascem či ostrým kečupem, solí a pepřem. Zeleninový tatarák natíráme na opečené chleby anebo sendviče. Podáváme s čerstvou zeleninou. Doplnila jsem oproti receptu nakonec i žloutkem, přišlo mi to ještě jemnější, ale není podmínkou. Suroviny: 2 polévkové lžíce nastrouhaného celeru 2 polévkové lžíce nastrouhané mrkve 4 polévkové lžíce mletých vlašských ořechů 4 polévkové lžíce strouhaného sýra 4 stroužky česneku ½ menší cibule 1 polévková lžíce sojové omáčky 1 polévková lžíce worcesterské omáčky 1 polévková lžíce hořčice 1 polévková lžíce oleje tabasco (ostrý kečup) mletý černý pepř sůl

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |17. prosince 2013
ukládám si Odpovědět
janatka |3. řijna 2013
Ten jsem vyzkoušela a chutnal,manžel tvrdil,že není nad klasický masový tataráček,ale snědl. Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
To vyzkouším. Odpovědět
katy9 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |9. března 2013
Určitě je to varianta pro lidi, co z jakéhokoliv důvodu nejí syrové maso. Navíc je opravdu luxusní:-) Odpovědět
Georgina |9. března 2013
ukládám, nejím syrové maso, tak zkusím tatarák jinak Odpovědět
kyschu |8. března 2013
asi jednou vyzkouším Odpovědět
antonin.vavrik |8. března 2013
Luxusní Odpovědět
michelle4|17. prosince 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!