Staňte se našimi fanoušky na:

Žitný chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do zadělávací nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 260 ml vlažné vody, 150 ml vlažného mléka, 1 PL octa, 1 PL oleje, 400 g hladké mouky, 200 g celozrnné žitné mouky, do jednoho kouta nádoby dáme 1/2 KL cukru s 21 g droždí, do druhého kouta dáme 3 KL soli a doprostřed dáme KL kmínu. Nádobu vrátíme do pekárny a pekárnu zapneme na program KLASIK.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!