Staňte se našimi fanoušky na:

Živáňská v alobale

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
38× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z masa nakrájíme řízky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Brambory oloupeme, umyjeme a pokrájíme na kolečka. Klobásy rozkrojíme po délce a potom ještě na polovinu. Slaninu nakrájíme na úzké plátky a cibuli na hrubší kolečka. Alobal nastříháme na stejně velké obdelníky dostatečně velké, aby se do nich všechno vešlo. Alobal trochu pomastíme olejem a pokládáme na něj nejdříve posolené brambory, na ně slaninu, potom řízek, klobásu a cibuli. Alobal zabalíme a oba dva konce dobře stlačíme, aby šťáva při pečení nevytékala. Balíčky alobalu dáme na plech a v troubě při mírném ohni necháme 40 až 45 minut péct. Hned podáváme na talíře v alobalu s chlebem a okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vendula Ševčíková |3. června 2014
ujkládám určitě se bude hodit :-) Odpovědět
Luciasekba |22. listopadu 2013
též vařím Odpovědět
kockaviky |6. listopadu 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,bude se hodit Odpovědět
silvie.andrejkova |16. června 2013
manžel miluje:-) Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
recept vypadá zajímavě, ráda vyzkouším Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
Jan |30. května 2013
Je to moc hezký recept, jistě to je super mňamka. Uložím jej a každopádně co nejdříve vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
Konato |24. května 2013
Dělávám jako sváteční jídlo. Odpovědět
honzíček |22. května 2013
supr ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!