Staňte se našimi fanoušky na:

Zmrzlina v oplatce

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vodní lázni šleháme žloutky a oba druhy cukru do zhoustnutí. Z bílků ušleháme sníh a ušleháme smetanu. Do vlažného krému přidáme sníh a když krém úplně vychladne, přidáme šlehačku. Do hlubší formy položíme oplatkové pláty, na ně krém a nahoru zase oplatky. Mrazíme asi 4 hodiny, před podáváním připravíme polevu a porce polijeme. Ozdobíme cukrovým zdobením a čokoládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!