Staňte se našimi fanoušky na:

Znojemská omáčka podle naší rodiny

Autor receptu: nikita066 (111 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
41× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky, vložíme na rozpálenou pánev, na které už zesklovatěla cibulka, restujeme do zatažení, po té přidáme kyselou okurku na kousky a nakrájené předem uvařené vejce. Mícháme a přidáváme po troškách mléko, Dusíme do měkka, podáváme teplé třeba s rýži - viz jiný recept. Přeji dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
eviti |6. května 2013
může být dobré Odpovědět
Jana 9|18. ledna 2014
ukládám Odpovědět
007levap|30. června 2013
Sorry, ale tahle patlanina je cokoli, jen ne znojemská!!! Odpovědět
biftek|10. května 2013
P.S.....a ty vejce no CO TO JE ???? Odpovědět
biftek|10. května 2013
...to nelze komentovat bez urážky!CO TO JE ???Možná se to dá jíst ve tmě,ale jako Znojmo vypadá jinak.!Pečeně,roštěná atp.Jaké nudličky?Sory,vařím 38 let ,ale takový humáč by nestvořil ani učedník....!Udělěj si to jak chceš,dej do toho co chceš a by to bylo k jídlu,ale nenazývej to kvůli okurkám "Znojemská omáčka" !!! Odpovědět
mijavice|10. května 2013
Skvělé vyzkouším. Odpovědět
micla|7. května 2013
vyzkoušíme Odpovědět
makakela|6. května 2013
mnaam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!