Recept na výborný dýňový koktejl Auberge de Provence s bílou čokoládou.
špetka | sůl |
450 ml | mléko |
0.13 lžičky | hřebíček |
130 g | bílá čokoláda |
0.25 lžičky | mletý zázvor |
0.13 lžičky | muškátový oříšek mletý |
150 ml | čerstvé dýňové pyré |
1 lžička | vanilkový prášek |
na ozdobu | |
---|---|
0.5 lžičky | skořice mletá |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena