Podle hesla "ryba má plavat" dejte chladit bílé víno jako nejvhodnější "dezert".
3 lžíce | máslo |
2 lžíce | hladká mouka |
2 lžíce | citronová šťáva |
4 ks | filet z tresky (150g) |
omáčka | |
---|---|
4 stroužky | česnek |
1 svazek | bazalka |
1 lžička | cukr krupice |
8 lžic | olivový olej |
2 lžíce | citronová šťáva |
2 lžíce | kremžská hořčice |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na obalení | |
citron |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena