Zajímavá varianta, jak servírovat uzené maso. Více kalorií, ale tím spíše vhodné pro zimní měsíce.
2 lžíce | cukr |
2 lžíce | máslo |
5 dl | vývar z uzeného masa |
2 dl | červené víno |
3 lžíce | hladká mouka |
600 g | uzené maso bez kosti |
2 lžíce | šípková marmeláda |
1 lžíce | brusinky nebo rybíz |
na ozdobu | |
---|---|
slanina | |
bylinky | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová kůra |
autor alyš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena