Rychlý recept na vaječnou omeletu s zeleninou, sýrem a bylinkami.
5 ks | vejce |
30 g | máslo |
1 ks | rajče |
50 g | sýr |
3 ks | jarní cibulka |
na ozdobu | |
---|---|
pažitka | |
podle potřeby | |
bazalka |
Italská verze oblíbené omelety. Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a osmažíme na něm nakrájenou jarní cibulku. Poté přidáme nakrájené rajče, které necháme chvíli dusit, aby se odpařila přebytečná šťáva. Zalijeme vejci rozšlehanými se špetkou soli a pepře, přiklopíme poklicí a necháme na mírném ohni péct asi 10 minut, dokud povrch neztuhne. Ještě horkou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem a bylinkami. Vaječnou omeletu s jarní cibulkou podáváme nakrájenou na dílky jako koláč. Zdroj: Eklasa.cz
Omeleta bez vajec: Zkuste cizrnovou, neodoláte!
Omeleta bez vajec chutná skvěle a navíc má i vysoké nutriční hodnoty. Vyzkoušejte tento čistě rostlinný recept z pár surovin krok za krokem.
autor Klasa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena