Tradiční italský velikonoční recept s trošku delší přípravou.
těsto | |
---|---|
120 g | cukr |
1 špetka | sůl |
4 ks | vejce |
150 g | máslo |
1 ks | žloutek |
3 dl | mléko |
25 g | droždí |
100 g | kandovaná pomerančová kůra |
500 g | mouka 00 |
krém | |
3 lžíce | cukr |
2 ks | žloutek |
strouhaná citrónová kůra | |
1 sklenka | vlažné mléko |
3 lžíce | mouka 00 |
na ozdobu | |
50 g | cukr krystal |
100 g | mandle (loupané) |
podle potřeby | |
tuk na vymazání |
autor null
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena