Recept na jemné maso z vepřového jazyka, který servírujeme s pikantní omáčkou s chilli papričkami. Pokrm podáváme jako hlavní chod s bramborovými noky a čerstvou zeleninou.
500-600 ml | vývar |
1 ks | cibule |
1 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
1 lžíce | hladká mouka |
2 lžíce | čerstvý zázvor |
3 ks | vepřový jazyk |
8-10 kuliček | celý černý pepř |
2-3 ks | chilli paprička |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
kmín | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena