Recept na špikovaná dušená játra s tymiánovou omáčkou, která nejlépe chutnají se špekovými knedlíky.
100 g | slanina |
1 ks | cibule |
2-3 ks | mrkev |
0.5 ks | petržel |
2-3 ks | bobkový list |
3 kuličky | nové koření |
1 kg | vepřová játra |
5 kuliček | celý černý pepř |
3 ks | stonek řapíkatého celeru |
podle potřeby | |
---|---|
1-2 lžíce | olej |
1-2 l | vývar |
2 lžíce | máslo |
podle chuti | |
sůl | |
0.5 lžičky | sušený tymián |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena