Dušená vepřová krkovička s červenou kapií a jemně pikantní omáčkou s exotickým kořením a kokosovým mlékem. Chuťově zajímavý recept.
2 ks | červená kapie |
1 lžíce | kukuřičný škrob |
4 plátky | vepřová krkovice |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
zeleninový vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
marináda | |
1 lžíce | čerstvý zázvor |
2 lžíce | sójová omáčka |
1 lžíce | lime štáva |
1 lžička | koriandr mletý |
0.5 plechovky | kokosové mléko |
1 lžíce | chilli pasta |
2 lžíce | krevetová pasta |
1 lžíce | třtinový cukr |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena