Při zabijačce se rozhodně musí vařit zabijačkový guláš. Jak na to? Zde je recept.
4-5 ks | cibule |
4 lžíce | sádlo |
1 ks | vepřový jazyk |
400 g | vepřová plec |
300 g | vepřový bok |
150 g | slezina |
800 g | vepřový lalok |
100 g | vepřová ledvina |
podle chuti | |
---|---|
8 stroužků | česnek |
sůl | |
majoránka | |
mletý kmín | |
3 lžíce | mletá sladká paprika |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
5 lžic | hladká mouka |
hovězí vývar |
autor admin_vareni
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena