Květákový mozeček a smažený květák, to je klasika. Vyzkoušejte tentokrát jinou, ale o nic méně chutnější variantu úpravy květáku.
těsto | |
---|---|
špetka | sůl |
4 ks | vejce |
4 lžíce | máslo |
100 g | strouhanka |
1 ks | cibule |
1 ks | květák |
špetka | drcený kmín |
100 g | sterilované žampióny |
50 g | hrášek sterilovaný |
na ozdobu | |
1 svazeček | petrželka |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy |
autor Jiřina K
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena