Vyzkoušejte rychlý recept na závitky z hejka patagonského na bylinkách se zeleninovou omáčkou.
3 lžíce | máslo |
50 g | celer |
1.5 dl | voda |
50 g | mrkev |
0.5 lžičky | hladká mouka |
0.5 dl | bílé suché víno |
1 lžíce | jemně sekaná petrželka |
1 lžíce | pažitka nasekaná |
1 lžička | strouhaný čerstvý zázvor |
400 g | mražený hejk |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
olivový olej | |
citronová šťáva |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena