Zeleninová verze známého ruského receptu. Zkuste recept, který nezatíží vaši peněženku.
sůl | |
80 g | máslo |
petrželka | |
100 g | brambory |
1.25 l | voda |
100 g | rajče |
200 g | mrkev |
300 g | kapusta |
1 šálek | zakysaná smetana |
citronová šťáva | |
200 g | červená řepa |
Recept na pravý ukrajinský boršč krok za krokem
Recept na pravý ukrajinský boršč - hustou polévku se spoustou zeleniny a masem. Je velmi sytá, zahřeje a skvěle chutná. Polévku se naučíme krok za krokem.
autor Ludvo
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena