Mleté maso společně se špenátem je příjemnou variací na klasické karbanátky. Recept určitě zvládnete!
2 stroužky | česnek |
2 dl | olej |
2 špetky | sůl |
3 ks | vejce |
1 kelímek | strouhanka |
1 ks | cibule |
2 špetky | mletý pepř |
1 balíček | špenát mražený |
2 špetky | mletý zázvor |
50 dkg | směs mletého masa |
na obalení | |
---|---|
1 hrneček | polohrubá mouka |
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
autor kecipep
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena