Masové kuličky v zeleninové omáčce. Tradiční bosenský recept na vydatný hlavní chod.
6 lžic | olivový olej na smažení |
omáčka | |
---|---|
1 lžička | cukr |
2 stroužky | česnek |
3 ks | cibule |
4 ks | rajče |
1 ks | mrkev |
1 lžíce | rajčatový protlak |
2 ks | bobkový list |
2 lžíce | extra panenský olivový olej |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
směs | |
1 ks | vejce |
1 lžíce | strouhanka |
1 ks | cibule |
1 špetka | skořice mletá |
1 špetka | římský kmín |
250 g | telecí maso |
2 lžíce | čerstvá petrželka |
250 g | jehněčí maso |
0.5 lžičky | čubrica |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena