Brambory můžeme zapéci i bez slaniny, pouze se špenátem. A místo hlavního chodu je využít jako výbornou přílohu k masu.
200 g | slanina |
5 stroužků | česnek |
2 ks | vejce |
12 ks | brambory |
150 g | sýr |
250 g | smetana ke šlehání |
300 g | čerstvý špenát |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
sůl | |
máslo | |
pepř |
Brambory: Obyčejná surovina, se kterou se dá kouzlit
Brambory, jak klasická a levná surovina, ale s tolika možnými úpravami. Samozřejmě je možné brambory jednoduše uvařit a podávat, ale existují mnohem nápaditější úpravy této po celém světě oblíbené zeleniny. Zkoušeli jste brambory naplnit a usmažit? Slyšeli jste o bramborovém závinu naslano? Máte rádi opékanou bramborovou kaši? Pokud vám tyto recepty nic neříkají, pojďme se na ně společně podívat.
Recept na plněné pečené brambory krok za krokem
Tyhle brambory musíte zkusit! Jsou totiž bezkonkurenční! Pečené plněné brambory podáváme přelité smetanovým dipem a sypané zlatavou slaninou. Recept vás naučíme krok za krokem.
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena