Pikantní směs bůčku, zelí, protlaku, kečupu a kari.
Hodnocení
3.7
/ 5 (6x)
Doba přípravy
90 min
Chutnalo
1x
Ingredience
3 ks
cibule
1 láhev
kečup
1 konzerva
rajčatový protlak
1 lžíce
kari
1 hlávka
zelí
1 kg
bůček
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zelí očistíme a nakrájíme nahrubo.
Na cibuli osmažíme do červena na kostky nakrájený bůček, přidáme nakrájené zelí, kečup, protlak, kari, sůl a pepř. Promícháme, podlijeme trochou vody a dáme do trouby péct. Pečeme, dokud maso a zelí nezměkne. Častěji mícháme.
K bůčku na zelí podáváme brambory, špagety, rýži či chléb. Já jsem zvolil špagety.