Chuťově zajímavé spojení plátků hovězí svíčkové s rukolou a nastrouhaným parmazánem. Snadný recept na dokonalou lahůdku.
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
rukola | |
olivový olej | |
parmazán | |
hovězí svíčková |
Svíčkovou nakrájíme na tenké plátky. Dřevěné prkénko zabalíme do potravinové fólie, pokapeme olivovým olejem, poklademe nakrájenými plátky masa, znovu pokapeme olejem, shora opět přikryjeme fólií a svíčkovou lehce naklepeme. Talíř poklademe lístky rukoly, osolíme, opepříme a jemně pokapeme olivovým olejem. Pak na talíř nandáme carpaccio, znovu osolíme a opepříme, dozdobíme rukolou a nastrouhaným parmezánem. Na závěr carpaccio z hovězí svíčkové dochutíme citronovou šťávou a můžeme podávat. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!
Tip na nedělní oběd: Dokonalá svíčková na smetaně krok za krokem
Receptů na svíčkovou na smetaně je nespočet. V každé rodině se totiž traduje trochu jiná verze, výsledek je však velmi podobný. A i vy si třeba časem do našeho základního receptu něco přidáte či jej poupravíte.
Recept na hovězí hamburger s kozím sýrem a barbecue omáčkou
Připravte si domácí hovězí hamburger podle našeho receptu krok za krokem a staňte se králem zahradní grilovačky.
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena