Čevabčiči pochází z jihoslovanské kuchyně, postupně však tyto malé kořeněné šišky získaly oblibu ve všech zemích Evropy.
0.5 lžičky | sůl |
0.2 l | vývar |
1 špetka | majoránka |
150 g | cibule |
1 lžička | paprika sladká |
400 g | hovězí mleté maso |
1 špetka | pálivá paprika |
1 stroužek | česnek |
200 g | mleté telecí maso |
1 špetka | mletý černý pepř |
podle potřeby | |
---|---|
2 lžíce | olej na smažení |
autor Fendryska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena