Sezona čerstvého chřestu prý začíná na jaře od svatého Jana. Z dovozu ho můžeme mít k dispozici i na podzim a v zimě, jenom si musíme pohlídat dobrou kvalitu a podívat se, zda byl vhodně uskladněn.
3 lžíce | máslo |
2 lžíce | petrželka |
70 g | ementál |
70 g | eidam |
70 g | gouda |
1 lžíce | třtinový cukr |
500 g | bílý chřest |
200 g | vepřová šunka od kosti |
podle chuti | |
---|---|
smetana | |
mletý bílý pepř | |
mořská sůl |
autor alyš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena