Čatní (též čatný) je tradiční pochutina indické kuchyně k dochucení jídla. Recept na ostré chutné čatní, které dobře doplňuje fádní pokrm a jasnou barvou ozdobí stůl.
1 špetka | sůl |
1 ks | skořice |
300 ml | voda |
500 g | jahody |
4 ks | hřebíček |
1 ks | chilli paprička |
1 lžíce | med |
100 ml | ocet balsamico |
4 lžíce | citronová šťáva |
30 g | třtinový cukr |
300 g | červená řepa |
1 ks | červená cibule |
autor wiki&
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena