Recept na velmi chutný a šťavnatý eintopf, ve kterém se malé placičky z ochuceného masa prokládají zeleninou a uzenou slaninou, poté se upečou v rajčatové šťávě.
600 g | brambory |
4 ks | kapie |
5 lžic | rajčatová šťáva |
500 ml | slepičí vývar |
100 g | masitá uzená slanina |
směs | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
1 lžička | sůl |
1 ks | vejce |
5 lžic | strouhanka |
1 svazeček | petrželka |
1 lžička | majoránka |
1 ks | cibule |
1 lžička | rozmarýn |
1 lžička | bazalka |
1 lžička | mateřídouška |
1 lžička | oregano |
1 lístky | mletá sladká paprika |
2 lžíce | sádlo vepřové |
1 lžička | čerstvě mletý černý pepř |
600 g | mleté maso mix |
1 lžička | vřes |
podle potřeby | |
sádlo vepřové |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena