Cukety nahradily brambory v jemném a nadýchaném chlebu. Recept pro domácí pekárnu.
1 lžíce | sůl |
50 ml | voda |
350 g | cuketa |
1 lžíce | cukr krupice |
300 g | hladká mouka |
1 balíček | sušené droždí |
1 lžíce | celý kmín |
100 g | celozrnná pšeničná mouka |
1-2 hrstě | slunečnicová semínka |
100 g | žitná chlebová mouka |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena