Recept pochází z Gaskoňska. Tamější hospodyně prý rády vytvářejí vlastní variace různých hrnců a rendlíků, základem je vždy dušená masová směs se zeleninou.
4 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
3 lžíce | rajčatový protlak |
1 dl | Calvados |
8 dl | červené víno |
750 g | vepřová plec |
mletý černý pepř | |
750 g | hovězí kýta |
4 lžíce | husí sádlo |
6 ks | drůbeží klobása |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
petrželka | |
bobkový list | |
muškátový oříšek | |
čerstvý tymián |
autor alyš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena