Recept na pečenou divokou kachnu podlévanou červeným vínem, koňakem, sušeným ovocem a rozmarýnem.
1 hlávka | česnek |
1 lžička | sůl |
10 dkg | máslo |
1 hrst | rozinky |
2 snítky | rozmarýn |
4 cl | koňak |
1 lžička | pepř |
1 hrst | sušené švestky |
15 cl | červené víno suché |
1 hrst | sušené meruňky |
1 ks | kachna |
1 hrst | sušené brusinky |
příloha | |
---|---|
1 lžička | sůl |
5 dkg | máslo |
0.5 kg | brambory |
1 lžička | kmín |
1 hrneček | vlažné mléko |
1 svazeček | jarní cibulka |
autor Tofi
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena