Vyzkoušejte snadný recept na hlavní chod z dušené vepřové krkovičky s chutí česneku, který zvládnou i začínající kuchtíci.
4 stroužky | česnek |
3 lžíce | olej |
1 lžička | máslo |
1 ks | cibule |
600 g | vepřová krkovice bez kosti |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
3 špetky | drcený kmín |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
150-200 ml | vývar |
na obalení | |
hladká mouka | |
na ozdobu | |
naťová cibulka |
Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček
Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než právě s nadcházejícím víkendem se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena