Vyzkoušejte recept na přípravu fazolových lusků v ovesné omáčce, který je určen nejen pro dietu při potížích se slinivkou břišní.
2 lžíce | citronová šťáva |
50 g | ovesné vločky |
2 hrstě | čerstvá pažitka |
400 g | čerstvé fazolové lusky |
1 lžíce | koření Horalka |
1 lžíce | panenský slunečnicový olej |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
umeocet | |
omáčka Tamari bio | |
podle potřeby | |
zeleninový vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena