Pečená selečí kolínka podávaná se špenátem a jemnými gnocchi. Recept na vydatný a velmi chutný sváteční oběd.
2 lžíce | máslo |
100 g | cibule |
2 lžíce | med |
2 dl | olivový olej |
1 dl | světlé pivo |
200 g | kořenová zelenina |
1 lžíce | čerstvé bylinky |
4 ks | vepřová kolínka |
směs | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
2 lžíce | smetana |
2 ks | šalotka |
200 g | špenátové listy |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
mořská sůl | |
příloha | |
1 ks | vejce |
200 g | brambory |
100 g | pohanková mouka |
na ozdobu | |
koriandr | |
anýzová semínka |
autor Radek Šubrt
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena