Hermelín, který plníme směsí z vařeného hovězího masa a koření, získá osobitou masitou chuť.
sůl | |
1 ks | cibule |
3 ks | Hermelín |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
150 g | vařené hovězí |
2 dkg | máslo nebo sádlo |
čerstvá pažitka nebo petrželka | |
1 dl | zeleninový nebo hovězí vývar |
trojobal | |
---|---|
vejce | |
strouhanka | |
hladká mouka | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena