Hovězí na francouzský způsob pro gurmány. Příprava je zdlouhavější, ale stojí to za to.
100 g | slanina |
1 lžička | máslo |
125 g | smetana |
1 dl | bílé víno |
1 lžička | škorobová moučka |
0.8 kg | hovězí zadní |
marináda | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
250 g | cibule |
2 ks | bobkový list |
2 lžíce | ocet vinný |
6 dl | převařená voda |
podle potřeby | |
0.5 lžičky | sůl |
podle chuti | |
tymián | |
0.3 lžičky | mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena