Dušené hovězí žebro s tymiánovou omáčkou podáváme jako hlavní chod s glazovanou mrkvičkou a bramborovou kaší.
2 ks | velká cibule |
2-3 lžíce | hladká mouka |
800-1000 g | hovězí žebro s kostí |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
1 lžíce | hořčice |
0.3 lžičky | chilli koření |
1-2 lžičky | sušený tymián |
1 lžička | worcestrová omáčka |
0.3 lžičky | mletý černý pepř |
podle potřeby | |
600-800 ml | hovězí vývar |
sádlo nebo olej |
Recept na poctivý hovězí vývar krok za krokem
Dnes si ukážeme, jak si připravit domácí hovězí vývar. Poctivý vývar vyžaduje pomalé vaření a kvalitní suroviny. Proto si na jeho přípravu vyhradíme dostatek času.
Máte chuť na hovězí? Vrhněte se na jednoduché chilli con carne
Vyzkoušejte si připravit krok za krokem texaskou specialitu - pikantní pokrm chilli con carne, kde kromě hovězího a zeleniny užijeme i pořádnou dávku koření a chilli papriček.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena