Recept na levnější variantu luxusního jídla z vepřové pleci. Dříve by mě nenapadlo, že to může být vůbec dobré, dokud jsem to nevyzkoušela a nezjistila, že je to opravdu výborné.
200 ml | vývar |
2 ks | cibule |
700 ml | červené víno |
1 kg | vepřová plec |
400 g | kořenová zelenina |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
příloha | |
máslo | |
brambory | |
smetana | |
na ozdobu | |
3 ks | žampiony |
podle potřeby | |
rostlinný olej |
autor veruna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena