Formu pořádně vymažeme a vysypeme strouhankou. Jahody očistíme, důkladně omyjeme a necháme usušit. Oddělíme žloutky od bílků. Máslo necháme rozpustit.
V jedné míse ušleháme žloutky s polovinou cukru, postupně přikapeme horkou vodu a šleháme do zhoustnutí. Po ušlehání vmícháme tekuté máslo. V druhé míse ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně zašleháme druhou polovinu cukru.
Sníh lehce vmícháme do žloutkové směsi a nakonec jemně přimícháváme mouku, až vznikne piškotové těsto, které vlijeme do formy ve tvaru srdce a v předehřáté troubě jen na 175°C upečeme. Doba pečení je přibližně 15 až 20 minut.
Z mléka, cukru a pudinku si uvaříme pudinkový krém.
Upečený a vychladlý korpus trošku vydlabeme, naplníme pudinkem, poklademe jahodami a přelijeme dortovým želé, které jsme si připravili podle návodu. Srdce dáme do lednice ztuhnout.
Podáváme ozdobené šlehačkou.