Marinovaná a flambovaná játra na hruškovém loži podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech.
400 g | vepřová játra |
2 ks | tvrdá hruška |
nálev | |
---|---|
2 lžíce | cukr |
600 ml | voda |
10 ks | hřebíček |
podle potřeby | |
olej | |
koňak | |
marináda | |
10 ks | rozinky |
3 špetky | mletý bílý pepř |
3 dl | portské víno |
0.5 lžičky | mletý zázvor |
podle chuti | |
drcený kardamon | |
na ozdobu | |
1 ks | broskve kompotované |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena