Zapečené plátky veky s drůbežími játry a sýrem. Recept na dobré pohoštění.
1 lžíce | olej |
2 lžíce | kečup |
1 dl | červené víno |
3 plátky | anglická slanina |
1 ks | bílá veka |
400 g | drůbeží játra |
1 ks | pórek |
3 ks | nakládané feferonky |
150 g | uzený eidam |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
na ozdobu | |
okurka sterilovaná | |
kapie sterilovaná |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena