Každá jednohubka, kterou si dozdobíte podle fantazie, bude chutnat jinak.
Hodnocení
4.0
/ 5 (13x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
1x
Ingredience
sůl
100 g
máslo
1-2 lžíce
petrželka kudrnka
200 g
pečené drůbeží maso
na ozdobu
vejce
pomeranč
okurky sladkokyselé
drůbeží šunka
Postup přípravy
Drůbeží maso umeleme na jemno a našleháme se změklým máslem. Pomazánku smícháme s jemně nasekanou petrželkou a podle chuti osolíme.
Jemnou drůbeží pomazánku podáváme na čerstvém bílém pečivu a zdobíme kolečkem uvařeného vajíčka nebo vějířkem sladkokyselé okurky. Ke zdobení chlebíčků s jemnou drůbeží pomazánkou můžeme použít i plátek pomeranče nebo na nudličky nakrájenou šunku.