Jednoduchá příprava a jemná chuť rybí polévky. Vyzkoušejte ještě před Vánocemi. Recept je vhodný i pro začátečníky.
1 stroužek | česnek |
50 g | máslo |
1 ks | cibule |
100 g | celer |
1 l | voda |
50 g | mrkev |
30 g | petržel |
1 ks | bobkový list |
3 kuličky | nové koření |
2 ks | hlava z kapra |
10 kuliček | celý černý pepř |
3 lžíce | jemná krupice |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
0.5 kostky | zeleninový nebo rybí bujon |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena