Jemná polévka z čerstvého špenátu s ochuceným bulgurem. Pokrm podáváme s opečeným toastem. Recept je určen pro dietu při potížích se slinivkou břišní.
100-150 ml | mléko |
800 ml | zeleninový vývar |
500 g | čerstvý špenát |
1 hrnek | bulgur |
2-3 lžíce | suřená směs Horalka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
1-2 lžičky | granulovaný česnek |
podle potřeby | |
1-2 lžíce | instatntní rýžová mouka |
1 lžička | panenský řepkový olej |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena