Dušené jehněčí kostky se žampiony s jemnou chutí tymiánu. Recept na hlavní chod vhodný pro velikonoční stůl.
3 stroužky | česnek |
1 lžíce | máslo |
2 ks | cibule |
2 lžíce | rajčatový protlak |
600 g | jehněčí plec |
100 ml | bílé suché víno |
0.3 lžičky | sušený tymián |
1 hrst | čerstvá petrželka |
250 g | hnědé žampiony |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
masový vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena