Vyzkoušejte snadný recept na přípravu jehněčích kotletek na mátě. Pokrm můžeme podávat jako slavnostní oběd nebo večeři.
5 lžic | olej |
1 lžíce | med |
1 lžička | hořčice plnotučná |
1 lžíce | vinný ocet (bílý) |
4-5 snítek | čerstvá máta |
800 g | kotletka z jehněčího hřbetu |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena