Recept na guláš ze zvěřiny, který podáváme tradičně s houskovým knedlíkem.
2 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
4 dl | červené víno |
2 lžíce | hladká mouka |
3 lžíce | rajský protlak |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
3 lžíce | pikantní marmeláda |
500 g | jelení plec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor lucik
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena