Výborné maso z mladého divočáka ve velmi chutné úpravě. Recept vhodný i pro slavnostní příležitosti.
50 g | slanina |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
3 ks | jablko |
0.5 ks | citron |
1 dl | bílé víno |
1 lžička | hladká mouka |
5 lžiček | brusinkový kompot |
1 ks | kančí hřbet |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
divoké koření |
autor 6474
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena