Tento recept pochází z Francie, kde má jeho příprava mnohaletou tradici. Ochutnejte.
1 stroužek | česnek |
2 lžíce | olej |
sůl | |
20 g | máslo |
4 snítky | petrželka |
150 g | cibule |
1 větvička | tymián |
20 ml | koňak |
0.5 l | červené víno |
4 lžíce | sekaná petržel |
2 lžíce | hladká mouka |
200 g | sterilované žampióny |
mletý černý pepř | |
60 g | anglická slanina (plátky) |
1.5 kg | celý kapoun |
1 ks | bobkový list |
autor Fendryska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena