Ořechovou náplň připravíme tak, že cukr necháme zkaramelizovat. Hrnec odstavíme a opatrně přilijeme mléko, vrátíme na plotnu a necháme chvíli povařit, aby se karamel rozpustil v mléce. Postupně přisypáváme mleté ořechy, promícháme a odstavíme. Než si připravíme druhou náplň, ořechy vsáknou všechno mléko.
Na kokosovou náplň si dáme rozpustit máslo, cukr a vodu a chvíli povaříme. Hrnec potom odstavíme z ohně a přimícháme sušené mléko, ale už nevaříme. Nakonec přisypeme kokosovou moučku a promícháme.
Na dortovou oplatku naneseme ořechovou náplň a uhladíme. Na ořechovou náplň naneseme kokosovou náplň a opět uhladíme. Poklademe banánem a stočíme do rolády. Dbáme na to, aby obě náplně byly teplé - oplatka tak změkne a krásně se přizpůsobí. Roládu zabalíme do alobalu a dáme do chladničky vychladit.
Karamelovo-kokosovou roládu s banánem po vychladnutí nakrájíme a podle fantazie ozdobíme.