2 stroužky | česnek | |
1 ks | rajče | |
1 ks | lime | |
1 ks | jarní cibulka | |
1 ks | uzené tofu | |
300 g | kimchi | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sójová omáčka | ||
chilli pasta | ||
na ozdobu | ||
bílý jogurt | ||
čerstvý koriandr |
Zeleninu dobře omyjeme a podle potřeby očistíme. Uzené tofu nakrájíme na kostky. Rajče nakrájíme na kousky, stejně tak jarní cibulku a česnek. Rajče vyskládáme na dno hrnce. Přidáme jedno celé kimchi (300 g), šťávu z jedné limetky, stroužky česneku, uzené tofu, trošku sojové omáčky, chilli pastu, jarní cibulku a džbánek vody. Kimchi polévku s tofu poté vaříme 20 minut. Kimchi polévku s tofu můžeme servírovat s čerstvým koriandrem a bílým jogurtem. Polévka podle tohoto receptu je zdravá a výživná.
Domácí veganské kimchi krok za krokem
Recept na domácí kimchi ve veganské verzi. Tato kvašená zelenina se hodí skoro ke každému jídlu a obohatí ho vitamíny.
Autor:Vaření s láskou
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena