Trošku složitější, ale o to chutnější úprava klasického vepřového kolínka. Objednal jsem si ji v jedné klášterní vinárně a doma pak doladil.
1 ks | cibule |
1 ks | vepřové koleno |
20 dkg | kysané zelí |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
bobkový list | |
nové koření | |
pepř | |
omáčka | |
1 lžíce | hořčice |
1 díl | kečup |
chilli | |
1 lžíce | olivový olej |
1 díl | sójová omáčka |
1 díl | rajský protlak |
1 kelímek | černé pivo |
1 kelímek | rybízová marmeláda |
autor Toolak
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena